PRIVATLIVS-/COOKIEPOLITIK

Da den endelige version af EU’s nye cookie forordning ikke er vedtaget i sin endelig form endnu, skal denne skabelon kun ses som vejledende. Når den endelig version af forordningen er vedtaget, vil denne skabelon blive opdateret.

 

1. Indledning

Wahlberg ApS er en handelsvirksomhed, som afsætter produkter til underholdningsbranchen
Vi lægger stor vægt på at du er tryg ved at anvende vores website og de nyhedsbreve som du ønsker, at modtage. Vi har en tydelig og klar politik om at behandle dine oplysninger ordentlig og ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og i overensstemmelse med lovgivning på området. Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse af vores website, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet, og til at støtte markedsføringen af vores services på sitet. Vi ønsker at give fuld og hel information omkring vores brug af cookies.

2. Generelle vilkår

Wahlberg ApS indsamler kun de personoplysninger om dig, som fremgår af privatlivspolitikken. Oplysningerne bruges til at sikre en god brugeroplevelse.

3. Hjemmelsgrundlag

Wahlberg ApS behandler personoplysninger på baggrund af:

  • Samtykke  – til at sende dig marketingkommunikation
  • Interesseafvejning (kontrakt) til at opfylde den leverance/ordre kunden har bestilt
4. Samtykke

Vores behandling af dine personoplysninger, er baseret på dit samtykke, skal du vide, at dit samtykke er afgivet frivilligt, og kan til en hver tid trækkes tilbage. Vælger du at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt. Mere information om samtykke på Datatilsynets hjemmeside, her.

5. Domæne(r)

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.wahlberg.dk.

6. Personoplysninger

Til hvilke formål indsamler virksomheden personoplysninger?

Wahlberg Aps indsamler standardpersonoplysninger til

  • at kunne sende dig nyhedsbrev og information om vores varer og arrangementer.
  • at kunne foretage en leverance af de varer og ydelser du har bestilt.

Hvilke personoplysninger indsamler virksomheden?

Vi indsamler følgende personoplysninger om dig:

  • Ved køb i vores webshop: Navn, adresse og leveringsinformation.
  • Nyhedsbrev: Når dit samtykke er givet, gemmer vi din e-mailadresse og sletter den når du trækker dit samtykke tilbage.

Hvordan behandler virksomheden dine oplysninger?

Wahlberg ApS behandler personoplysninger med fortrolighed og sikrer, at kun personale, som har behov for at få adgang til dine oplysninger, har adgang. Vi bruger kun personoplysninger i overensstemmelse med persondataforordningen.

Hvilke oplysninger sender vi videre?

Standard personoplysninger:

  • Navn og leveringsadresse til transportfirma
  • Dine bemærkninger du har skrevet i forbindelse med en leverance.

Virksomheden overfører følgende personoplysninger til følgende tredjelande eller international:

  • Der overføres ingen data.

Hvem modtager oplysningerne?

  • Wahlberg ApS
  • Faste transportfirmaer – standard personoplysninger
  • Samarbejdspartnere – som hjælper os med leverancer

Opbevaring af dine personoplysninger:

  • Handelsdata/køb opbevares efter bogføringsloven
  • Samtykke til at modtage information fra os – indtil du trækker dit samtykke tilbage
7. Rettigheder

Behandler vi personoplysninger om dig, har du følgende rettigheder:

  • Ret til at se oplysninger (indsigtsret): Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
  • Ret til berigtigelse (rettelse): Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
  • Ret til sletning: I særlige tilfælde har du ret få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
  • Ret til begrænsning af behandling: Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
  • Ret til indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af oplysninger til direkte markedsføring.
  • Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet/dataflytning): Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som finder på www.datatilsynet.dk.
8. Private browser indstillinger

Du skal være opmærksom på, at har du fravalgt lagring af alle cookies i din browser, kan dette have virkning på hjemmesidens funktionalitet.

9. Cookies

Cookies er små tekst-filer, som bliver lagret på brugerens computer. De er designet til at holde en lille mængde data omkring en bruger eller hjemmeside, og bruges til at levere information mellem brugeren og en bestemt hjemmeside. Du kan læse mere om cookies her.

10. Kategorier af cookies

Cookies hjælper med grundlæggende funktioner på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse.

Nødvendige [10]

  • _unam, udløber 2. marts 2019
  • _drip_client_6994213, udløber 9. september 2018
  • _ga, udløber 29.maj 2020
  • _gat, udløber 30. maj 2018
  • _gid, udløber 30. maj 2018
  • _muxData, udløber 6. september 2037
  • wfwaf_-authcookie-2c876f8159435ce7731e0bd4f4ff9856, udløber 31. maj 2018
  • wordpress_53701c110c3714b0007e220c8553bd37, udløber 30. maj 2018
  • wordpress_test_cookie, udløber 30. maj 2018
  • Wp-settings 3, udløber 30. maj 2019

Udbyder: Wahlberg

Formål: Teknisk

Præferencer [0]

Cookies som gør det muligt for hjemmesiden at huske oplysninger, der ændrer den måde du opfører dig på, på hjemmesiden.

Marketing [0]

Cookies som bruges til at spore besøgende på webstedet, og vise annoncer, der er relevante for dig.

Uklassificeret[0]

Cookies som vi er i færd med at klassificere.

11. Kontakt

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, eller ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 86 18 14 20  eller e-mail sales@wahlberg.dk.

12. Klageadgang

Ønsker du at klage over Wahlberg ApS’ behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til det danske Datatilsyn på telefon 33 19 32 00 eller på e-mail dt@datatilsynet.dk.

13. Version

Vi opdater og ændrer løbende i vores privatlivspolitik, så den løbende bliver tilpasset lovgivningen. Denne politik er senest opdateret maj 2018.