PRIVATLIVS-/COOKIEPOLITIK
Da den endelige version af EU’s nye cookie forordning ikke er vedtaget i sin endelig form endnu, skal denne skabelon kun ses som vejledende. Når den endelig version af forordningen er vedtaget, vil denne skabelon blive opdateret.

Indledning Wahlberg Aps er en handelsvirksomhed, som afsætter produkter til underholdningsbranchen
Vi lægger stor vægt på at du er tryg ved at anvende vores website og de nyhedsbreve som du ønsker, at modtage. Vi har en tydelig og klar politik om at behandle dine oplysninger ordentlig og ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og i overensstemmelse med lovgivning på området. Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse af vores website, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet, og til at støtte markedsføringen af vores services på sitet. Vi ønsker at give fuld og hel information omkring vores brug af cookies.
Generelle vilkår Wahlberg Aps indsamler kun de personoplysninger om dig, som fremgår af privatlivspolitikken. Oplysningerne bruges til at sikre en god brugeroplevelse.
Hjemmelsgrundlag Wahlberg Aps behandler personoplysninger på baggrund af:

·        Samtykke  – til at sende dig marketingkommunikation

·        Interesseafvejning (kontrakt) til at opfylde den leverance/ordre kunden har bestilt

Samtykke Er vores behandling af dine personoplysninger, er baseret på dit samtykke, skal du vide, at dit samtykke er afgivet frivilligt, og kan til en hver tid trækkes tilbage. Vælger du at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt. Mere information om samtykke på Datatilsynets hjemmeside, her.
Domæne(r) Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.YOYO.dk
Personoplysninger Til hvilke formål indsamler virksomheden personoplysninger
Wahlberg Aps indsamler standardpersonoplysninger til:·        At kunne sende dig nyhedsbrev og information om vores varer og arrangementer

·        Til at kunne foretage en leverance af de varer og ydelser du har bestilt

Hvilke personoplysninger indsamler virksomheden:
Vi indsamler følgende personoplysninger om dig:

·        Ved køb i vores webshop: Navn, adresse og leveringsinformation

·        Nyhedsbrev: Når dit samtykke er givet, gemmer vi din e-mailadresse og sletter den når du trækker dit samtykke tilbage

 

Hvordan behandler virksomheden dine oplysninger: Wahlberg Aps behandler personoplysninger med fortrolighed og sikrer, at kun personale, som har behov for at få adgang til dine oplysninger, har adgang. Vi bruger kun
personoplysninger i overensstemmelse med persondataforordningen.
Hvilke oplysninger sender vi videre
Standard personoplysninger videre til:

·        Navn og leveringsadresse til transportfirma

·        Dine bemærkninger du har skrevet i forbindelse med en leverance


Virksomheden overfører følgende personoplysninger til følgende tredjelande eller international. Der overføres ingen data.

Hvem modtager oplysningerne

·        Wahlberg Aps

·        Faste transportfirmaer – standard personoplysninger

·        Samarbejdspartnere – som hjælper os med leverancer

Opbevaring af dine personoplysninger: Vi opbevarer dine personoplysninger i

·        Handelsdata/køb opbevares efter bogføringsloven

·        Samtykke til at modtage information fra os – indtil du trækker dit samtykke tilbage

Rettigheder Behandler vi personoplysninger om dig, har du følgende rettigheder:
Ret til at se oplysninger (indsigtsret): Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
Ret til berigtigelse (rettelse): Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
Ret til sletning: I særlige tilfælde har du ret få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
Ret til begrænsning af behandling: Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
Ret til indsigelse:
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af oplysninger til direkte markedsføring.
Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet/dataflytning):
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som finder på www.datatilsynet.dk.
Private browser indstillinger Du skal være opmærksom på, at har du fravalgt lagring af alle cookies i din browser, kan dette have virkning på hjemmesidens funktionalitet.
Cookies Hvad er en cookie?: Cookies er små tekst-filer, som bliver lagret på brugerens computer. De er designet til at holde en lille mængde data omkring en bruger eller hjemmeside, og bruges til at levere information mellem brugeren og en bestemt hjemmeside. Du kan læse mere om cookies her.
Afvisning eller sletning af cookies:
Du kan altid afvise eller slette cookies på din computer ved at ændre i din browsers indstillinger. Hvor du finder disse indstillinger afhænger af, hvilken browser du benytter. Du kan på følgende links, få vejledning til din browser.: Firefox; Internet Explorer; Chrome; Safari; Opera ; Flash; Android; Phone og andre produkter fra Apple
Kategorier af cookies
Nødvendige[10] Cookies hjælper med grundlæggende funktioner på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse.
Navn Udbyder Formål Udløb
_unam wahlberg.dk Teknisk 2. marts 2019
_drip_client_6994213 wahlberg.dk Teknisk 9. september 2018
_ga Wahlberg.dk Teknisk 29.maj 2020
_gat Wahlberg.dk Teknisk 30. maj 2018
_gid Wahlberg.dk Teknisk 30. maj 2018
_muxData Wahlberg.dk Teknisk 6. september 2037
wfwaf_-authcookie-2c876f8159435ce7731e0bd4f4ff9856 Wahlberg.dk Teknisk 31. maj 2018
wordpress_53701c110c3714b0007e220c8553bd37 Wahlberg.dk Teknisk 30. maj 2018
wordpress_test_cookie Wahlberg.dk Teknisk 30. maj 2018
Wp-settings 3 Wahlberg.dk Teknisk 30. maj 20109
 

Præferencer[0] cookies gør det muligt for hjemmesiden at huske oplysninger, der ændrer den måde du opfører dig på, på hjemmesiden.

 
Navn Udbyder Formål Udløb
[Indsæt navn] [Indsæt udbyder] [Indsæt formål] [indsæt udløb]
 

Marketing[0]: Cookies bruges til at spore besøgende på webstedet, og vise annoncer, der er relevante for dig.

Navn Udbyder Formål Udløb
[Indsæt navn] [Indsæt udbyder] [Indsæt formål] [indsæt udløb]
 

Uklassificeret[0] cookies er cookies, som virksomheden er i færd med at klassificere.

Kontakt Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, eller ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte virksomheden på telefon +45 8618 1420 sales@wahlberg.dk
Klageadgang Ønsker du at klage over Wahlberg ApS behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til det danske Datatilsyn på telefon 33 19 32 00 eller på e-mail dt@datatilsynet.dk.
Version Vi opdater og ændrer løbende i vores privatlivspolitik, så den løbende bliver tilpasset lovgivningen. Denne politik er senest opdateret maj 2018.